De laserbehandeling

Stel je voor dat je voor altijd van je ongewenste haargroei verlost zou zijn… 
Iedereen heeft zijn eigen redenen om te kiezen voor definitieve ontharing. Wat de reden ook is, de veiligste, snelste en effectiefste methode is ontharing met Laser. 

Jouw lichaam: wees er zuinig op 

Er worden veel verschillende ontharingsmethodes aangeboden, het is daarom goed om kritisch te zijn. Het gaat immers om jouw lichaam en jouw gezondheid. Manscape wil open en transparant zijn en doet geen beloftes die we niet kunnen waarmaken.

Het is uiterst belangrijk om je goed te informeren vooraleer je besluit op een behandeling. Stel daarom steeds veel vragen tijdens uw eerste consultatie.

Bij Manscape gebruiken we alleen hoogwaardige en geavanceerde medische lasers en IPL’s. Voor haarverwijdering gebruiken wij daarom ook een Nd:YAG laser- en IPL combinatieapparaat voor de beste resultaten.

Maar het is zeker niet alleen het gebruikte apparaat dat belangrijk is voor een succesvolle behandeling. De therapeut die de behandeling uitvoert is zo mogelijk nog belangrijker. Onze therapeuten zijn gediplomeerd en hebben jaren praktische ervaring. Juist om deze reden staat Manscape eveneens bekend als opleidingscentrum voor lasertherapeuten.

U bent dus verzekerd van onze expertise.

Krijg nu je gratis gids:

8 feiten die een man moet weten voor hij voor een laserkliniek uitkiest.

Je Voornaam en Naam (verplicht)

Je E-mailadres (verplicht)

Je Gemeente (verplicht)

Definitief laser ontharing Prijs
Eerste consultatie (vrijblijvend intakegesprek)
Gratis
Jukbeenderen € 65
Oren € 65
Wenkbrauwen € 50
Neus € 55
Kraaglijn € 70
Nek € 90
Hals (inclusief kraaglijn) € 105
Gelaat (bovenlip, kin, wangen) € 110
Hoofd € 145
Oksels € 75
Buik € 115
Borst € 115
Bovenrug € 140
Onderrug € 140
Volle rug € 265
Bikinilijn € 120
Vol bikini € 180
Bikinilijn geheel en billen, incl. bilnaad € 265
Schouders, inclusief mouwtje € 125
Volledige rug, inclusief schouders, mouwtjes en nek € 390
Onderarmen bovenzijde € 150
Bovenarmen bovenzijde € 150
Onderbenen, inclusief knieën € 250
Bovenbenen, tot sliprand € 250
Volle benen € 410
Kleine zones (bij een andere behandeling) € 30

Schaamstreek laseren

Schaamhaar laseren betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over ongewenste haargroei. Geen pijnlijke en ingegroeide haren meer. Nooit meer scheren, epileren of waxen. Je schaamstreek laten laseren bij Manscape Laserkliniek staat garant voor een pijnloze en effectieve laserbehandeling.

Inmiddels wordt er steeds meer aandacht besteed aan uiterlijke verzorging, ook van de intieme zones. Bij zowel mannen als vrouwen wordt er steeds vaker voor gekozen om schaamhaar weg te laseren. Laseren biedt hierbij veel voordelen.

De voordelen van schaamhaar laseren

Steeds meer mannen kiezen ervoor om haren permanent te laten verwijderen. Scheren, epileren en waxen kan namelijk leiden tot bultjes, ingegroeide haren en pijnlijke irritaties. Om over het vaak herhalen van de behandeling maar te zwijgen. Met het laseren van de schaamstreek weet jij dat jij niet alleen in de zomer haarloos bijloopt, maar dit permanent is. Je hoeft dus nooit meer ontharings spullen te kopen, nadat je jouw schaamstreek hebt laten laseren.

Bij Manscape Laserkliniek heb je de keuze uit verschillende laserbehandelingen voor je schaamstreek of bikinilijn. We maken hierbij onderscheid tussen:

  • Bikinilijn
  • Vol bikini
  • Billen

Bij de bikinilijn laserbehandeling betekent het dat we de haren rond de liezen voor je weglaseren. Hierdoor heb je geen last meer van ongewenste schaamharen rond de bikinilijn. Dankzij deze effectieve behandeling kun je vol zelfvertrouwen over het strand of bij het zwembad liggen, zonder je zorgen te hoeven maken over je bikinilijn.

De vol bikini houdt in dat wij de complete schaamstreek zullen laseren. Uiteraard bepaal jij precies wat je weg gelaserd wilt hebben. Onze specialisten staan voor je klaar en laseren de schaamstreek alleen op jouw aangeven.

 

Gemiddeld zijn er tussen de 6 tot 8 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor je.

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden vernietigd. De haren moeten in de groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, moet je meerdere behandelingen nemen om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

 

De tijdsduur tussen de behandelingen:

  • Gezicht: 4 tot 6 weken
  • Lichaam: 8 tot 10 weken
  • Benen: 10 tot 12 weken

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied

 
Ja, Manscape Laserkliniek werkt met de meest geavanceerde lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.
Ja maar er zijn ook uitzonderingen, De meeste haartypes en haarkleuren kunnen behandeld worden. Wij beoordelen bij het intakegesprek of er bij je een goed resultaat behaald kan worden.

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Manscape Laserkliniek staat voor 100% pijnloos ontharen.

We kunnen je behandelen vanaf 16 jaar en ouder.  Tot de leeftijd van 16 is j lichaam nog onder invloed van hormonale veranderingen die het laser resultaat kunnen beïnvloedden.
Ja, ook een zongebruinde huid kan worden behandeld. Dit komt omdat de laser zich op effectieve wijze richt op de eiwitten in de haarzak en niet alleen op het pigment. Je kunt bij Manscape Laserkliniek in ieder jaargetijde behandeld worden.

 

Let op: het advies is om 1 week voor en 1 week na de behandeling niet te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank of zelfbruiner. Dit om de huid tot rust te laten komen.

Ja, een laser behandeling is volledig veilig.

 

Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Een laserbehandeling wordt afgeraden als u:

·      aan epilepsie lijdt

·      koorts of een infectie heeft

·      medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken

·      ontstekingsremmers slikt

·      een pacemaker heeft

·      piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied.

Nee. Dit kunnen wij niet doen omdat ieder persoon uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor wij geen garanties kunnen geven.